Actueel

Bijeenkomsten Kennismaken met Gastvrij Fryslân

Heb jij je aangemeld voor een horeca-opleiding bij de Friese Poort in Sneek of bij het Friesland College in Leeuwarden? Dan is de kans groot dat je een uitnodiging hebt ontvangen voor een kennismakingsbijeenkomst met Gastvrij Fryslân.
De opleidingen van Gastvrij Fryslân zijn net even anders dan de reguliere opleidingen, je gaat bij deze opleidingen namelijk gelijk in de Friese horeca aan de slag! Je wordt op de werkvloer begeleid door docenten en praktijkopleiders, maar hebt natuurlijk ook wel de gewone onderwijsdagen. Deze dagen ben je bezig met projecten of met de vakken. Maar ook deze lessen volg je bij je bedrijf en dus zal je weinig in de schoolbanken zitten.

Wil je hier meer over weten? Kom dan kennismaken met deze opleidingen tijdens een van onze info-sessies. Zodra hier data van bekend zijn zullen we deze hier plaatsen.

Je krijgt van ons een kijkje in de keuken in het bedrijf en meer informatie over de opleidingen, en wie weet hebben we een match! Mocht je bij beide willen kijken dan kan dat natuurlijk ook!

Geef je op via: aanmeldformulier . Heb je in de tussentijd nog vragen, mail dan gerust naar gastvrijfryslan@fcroc.nl

Ik wil me aanmelden als: