Actueel

Beleefdagen Gastvrij Fryslân

ONZE BELEEFDAGEN! 

Zelf ervaren hoe het is om een student van Gastvrij Fryslân te zijn? Kijken of deze manier van werken/leren bij jou past en of jij jezelf al rond ziet lopen in onze aangesloten bedrijven? Kennismaken met ‘on the job’ leren en onze docenten? Aanmelden voor de beleefdag doe je via dit formulier! 

Hub Drachten | Donderdag 15 juni 

Deze dag begint om kwart voor 10 met een ontvangst bij de Lawei. Daarna is het tijd voor een mini workshop en een rondleiding. Vervolgens gaan we met z’n allen naar van der Valk, hotel Drachten. Hier gaan we gezamenlijk lunchen en hebben we ook een mini workshop voor jullie georganiseerd en vertelt de general manager jullie meer over het hotel en de keten. Als laatste gaan we met z’n allen op pad naar Burgum om ook nog een kijkje te nemen bij de Pleats. 

MEER INFO OVER DE HUB DRACHTEN VIND JE HIER! 

Harlingen/Terschelling | 6 Juni

Nadat we de vorige keer naar Terschelling zijn gegaan ontvangen we je nu graag in Harlingen! We beginnen bij Rederij Doeksen waar ook jouw toekomstige leslokaal is. Na een rondleiding en algemene informatie over Gastvrij Fryslân en onze manier van opleiden nemen we een kijkje bij Levels in Harlingen. Hier sluiten we de ochtend af met een leuke workshop! 

MEER INFO OVER DE HUB HARLINGEN/TERSCHELLING VIND JE HIER!

Heerenveen | woensdag 14 Juni 
Om 15.00 uur ben je welkom bij Hof van de Koning in Heerenveen. Docenten en ondernemers uit de hub zijn aanwezig om je van alles te vertellen over hun bedrijf en Gastvrij Fryslân. Natuurlijk krijg je ook nog een rondleiding bij Hof van de Koning en kan je vast een kijkje nemen in je toekomstige leerlokaal! 
Wil je nog wat extra informatie over deze hub? 
MEER INFO OVER DE HUB HEERENVEEN VIND JE HIER! 

Hub Sneek  | nieuwe datum volgt! 
Deze dag begint om half 10 met een ontvangst bij Onder de Linden, waar je daarna deelneemt aan een mini workshop. Vervolgens gaan we met z’n allen naar Van der Valk, Hotel Sneek. Hier krijg je een rondleiding en lunchen we met z’n allen. Tijdens de lunch kun je ook vragen stellen en nog beter kennismaken met de medewerkers uit de verschillende bedrijven. Als laatste gaan we met z’n allen naar Woudsend, hier bezoeken we restaurant Omke Jan en doen een leuke ambachtelijke activiteit.
MEER INFO OVER DE HUB SNEEK VIND JE HIER!

Vergeet je niet om je aan te melden via dit formulier?

Wij snappen dat je graag je ouders mee wil nemen naar deze dag daarom mag je één ouder meenemen, voor de rest regelen wij alles 😉 Aan deze dag zitten geen kosten verbonden. 

 

Ik wil me aanmelden als: