Actueel

Voedelverspillingsdiner 1 februari

Woensdag 1 februari a.s. organiseert Restaurant Kiem* in Sneek samen met KHN, verspillingsmarkt Fjild en de Toerisme Alliantie Friesland het voedselverspillingsdiner.

Tweedejaars studenten van de opleiding zelfstandigwerkend kok en gastheer/vrouw, hebben zich afgelopen periode verdiept in het thema voedselverspilling. Met reststromen uit de voedingssector, aangeboden door de verspillingsmarkt uit Buitenpost, zijn er creatieve oplossingen bedacht met o.a. oud brood, aardappel en andere groenten. Daarnaast zijn er in samenwerking met Het Brouwdok uit Harlingen twee biertjes gebrouwen met verspild voedsel.

Op woensdag 1 februari serveren de studenten vanaf 17:30 uur een exclusief 4-gangen diner
incl. bijpassende dranken voor ondernemers uit de gastvrijheidssector, leermeesters en chefs uit Friesland.

Wilt u er ook bij zijn?
Reserveren kan tot 24 januari a.s. via restaurantkiem@rocfriesepoort.nl.
Na reserveren ontvangt u een bevestiging met een factuur voor € 20,23 per persoon.

Graag tot dan!

Ik wil me aanmelden als: